Defensa la caca i evita que les mosques se la mengin mentre descobreixes diferents enemics com els borinots, les mosques lleugeres, o les terribles mosques kamikaze que, farcides de dinamita, intentaran fer esclatar la caca en mil bocins!

Mata-les, sacseja el teu iPhone / iPod Touch i riu mentre veus com moren aixafades, aconsegueix combos per velocitat o quantitat de sang en pantalla…

Prova la versió gratuïta i si t'agrada converteix-la en la versió completa des del propi joc.

Atreveix-te a avançar per 16 nivells en 4 escenaris diferents amb 3 graus de dificultat. Disposaràs d’una sèrie d’armes especials per combatre les hordes de mosques que t’atacaran, com un esprai que les atordirà durant uns segons, una pala amb la qual podràs matar vàries mosques d’un sol cop, una trampa elèctrica que, només tocar-la, et prepararà una excel·lent mosca a la brasa o la teva aliada més preuada... la mosca sexy, que farà que les altres mosques s’oblidin de la seva gana i entrin en un frenètic estat de zel!

No insisteixis amb les zones toves, no podràs aixafar mosques al llac, a l’esponja, al forat del parquet o al forat de la claveguera.

Vigila amb les trampes punxants que hauràs d’evitar! No posis el dit a sobre ja que, encara que mataràs les mosques, et faràs mal al dit i al marcador.

Podràs salvar la pobre i indefensa caca? Ella compta amb tu, no la decepcionis!

Ha arribat la seva hora... Al mode massacre no t'hauràs de preocupar per salvar la caca ja que l'únic que compta aquí són els teus reflexes i el teu instint mata-mosques! Guanyaràs punts matant tot el que vegis a la pantalla i se't concediran bonus si ets un mata-mosques àgil i ràpid, així com si demostres que la teva brutalitat no té límits i no et conformes amb un escenari sense sang! I prepara't pel millor, perquè guanyar punts et servirà per carregar un mesurador que t'oferirà la temptadora possibilitat de sacsejar el teu iPhone / iPod Touch per aixafar qualsevol cosa que respiri, arribant fins i tot a esquitxar la pantalla! Somriu, és el teu moment!

Per qualsevol consulta envia un mail a

support@playsteria.com

Buy now

Buy now

Try now


Kill the Fly és compatible amb tots els models d’iPhone i iPod Touch amb la versió 3.0 o superiors.

 
Kill the Fly
© 2018 Playsteria facebook twitter